top of page

Track & Tracé

Alle bestellingen worden verstuurd met een Track & Tracé. Hiermee kan jij je bestelling volgen en kan je zien wanneer en hoe laat je bestelling wordt bezorgd. Je track & Tracé ontvang je in je mail zodra wij jouw verzendlabel aanmaken. Vanaf dan kan je je bestelling volgen tot hij wordt bezorgd!

Track & Tracé statussen 

Zending wordt verwacht, maar zit nog niet in het sorteerproces.
Het pakket is nog niet opgestuurd.


Zending is bij PostNL.
Pakket is verzonden en bij PostNL

Zending is gesorteerd.
Het pakket is gesorteerd in de sorteercentrum en is klaar om geleverd te worden.

Bezorger is onderweg.
De bezorger rijd zijn route om alle pakketten af te geven. Met de Track en Tracé kan jij zien hoe laat de bezorger ongeveer bij jou is.

Wat betekent ‘Bezorging is vertraagd’?
Er is iets misgegaan waardoor PostNL de zending niet volgens plan kon bezorgen. Dit gebeurt héél soms bij onverwacht grote drukte.


Pakket ophalen bij PostNL-punt.
Niemand thuis? Dan komt PostNL de volgende dag terug om je pakket opnieuw te bezorgen, is er dan weer niemand thuis? Dan wordt hij naar een afhaalpunt gebracht. Hier kan je hem de volgende dag ophalen
Neem je legitimatie mee!


Track & Tracé-code kwijt of na 4 werkdagen niet ontvangen? 
Stuur een mail naar info.snwy.candies@gmail.com met je order nummer, Achternaam en email. Wij zullen de Track en Trace opnieuw opsturen.

 

Heeft je pakket de status 'Bezorgd' en niks ontvangen?
Het pakket kan rondom uw huis zijn achtergelaten, of bij de buren bezorgd. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op
.

bezorger-gemist-panel_tcm10-222550_h378.png
GOEDGEVONDEN99
bottom of page